Noul MINI Cooper Countryman

Noul MINI Cooper Countryman este cel mai mare si mai versatil model din istoria de 57 de ani a marcii. Cu un  concept complet nou, automobilul puncteaza evolutii considerabile in ceea ce priveste spatiul, functionalitatea, flerul atletic si caracteristicile premium.

De asemenea noul MINI Countryman se remarca prin designul expresiv, o carosere modelata efcient si, in special cu agilitatea sa.

Noul MINI Countryman a fost prezentat  in 18 noiembrie 2016 la Salonul Auto de la Los Angeles. Lansarea pe piata din Europa urmeaza in februarie 2017. Cu incepere din luna martie 2017, masina va fi prezenta si pe soselele din afara Europei.

Noul MINI Cooper Countryman – detalii

Automobilul este mai lung cu 20 de centimetri si cu aproximativ 3 centimetri mai lat in comparatie cu predecesorul sau. Ampatamentul modelului a fost extins cu 7,5 centimetri. Oferind astfel un spatiu marit pentru cele cinci locuri si pentru spatiul destinat bagajelor. Pozitia ridicata a sezutului asigura o vizibilitate excelenta si contfort in timpul condusului. Scaunele din spate pot fi deplasate longitudinal cu pana la 13 centimetri. Volumul portbagajului este de 450 de litri si poate fi extins la un maximum de 1.309 litri. O crestere de pana la 220 de litri in comparatie cu modelul anterior.

Designul noului Countryman este definit de o garda la sol mai inalta si o pozitie ridicata de condus, accentuata suplimentar de aspectul exterior al MINI ALL4 si de sinele inalte de pe plafon.

Profilul farurilor se abate de al forma circulara care este altfel specifica marcii. Conturul lor distinctiv si rotunjit usor asimetric se imbina cu grila radiatorului oferind o imagine frontala usor de recunoscut.

Noua generatie Countryman va dispune inca de la lansare de tehnologia motoarelor care este o dezvoltare complet noua. Pentru lansarea pe piata vor fi disponibile doua motoare pe benzina si doua propulsoare diesel, fiecare echipat cu tehnologia MINI TwinPower Turbo:

  •     MINI Cooper Countryman: motor pe benzina, cu trei cilindri, capacitate: 1.499 cmc, putere: 100 kW/136 CP, cuplu maxim: 220 Nm.
  •     MINI Cooper S Countryman: motor pe benzina, cu patru cilindri, capacitate: 1.998 cmc, putere: 141 kW/192 CP, cuplu maxim: 280 Nm.
  •     MINI Cooper D Countryman: motor diesel, cu patru cilindri, capacitate: 1.995 cmc, putere: 110 kW/150 CP, cuplu maxim: 330 Nm.
  •     MINI Cooper SD Countryman: motor diesel, cu patru cilindri, capacitate: 1.995 cmc, putere: 140 kW/190 CP, cuplu maxim: 400 Nm.

De asemenea, gama va include si primul MINI cu propulsie hybrid plug-in din istoria marcii: MINI Cooper S E Countryman ALL4. Cu un motor pe benzina, cu trei cilindri, capacitate: 1.499 cmc, putere: 100 kW/136 CP, motor electric sincron, putere: 65 kW/88 CP, putere sistem: 165 kW/224 CP, cuplu sistem: 385 Nm.

1

administrator

AutoAlba

Comentarii (Niciun comentariu)

Comentarii (0):

Introduceti Comentul Dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *