Mercedes-Benz E-Class Coupe

In ianuarie 2017, cei de la Mercedes vor sa ne surprinda cu noua generatie  E-Class Coupe. Noul Mercedes-Benz E-Class Coupe este o combinatie reusita intre liniile gratioase ale S-Class Coupe si proportiile mai agresive ale modelului C-Class Coupe.

Noul Mecredes E-Class Coupe este incadrat in segmentul mare. Dimesiunile exteroare fiind urmatoarele: lungime 4.83 m, latime 1.86 m si inaltime 1.43 m. Astfel, ofera mult mai mult spatiu pentru pasagerii celor doua individuale din spate.

Garda de sol a fost cobrata cu 15 mm fata de E-Class sedan. Pentru modelul standard se ofera suspense non-adaptiva Diect Control. Optional se ofera suspensia adaptiva Dynamic Body Control cu cele 3 stari distincte: Confort, Sport si Sport +. Tot optional se ofera si suspense pneumatica adaptiva Air Body Control care ofera inplus de starile Eco s Individual.

Interiorul aduce foarte mult cu noul E-Class Sedan. Plansa de bord este dominat de cele 2 display-uri TFT (obtional) de 12.3 inch, incadrate in aceeasi rama. La pachetul standard se ofera un display central de 21.3 cm  si un ecran de 17.8 cm, incadrat  de cesuri  de bord analogice.

Adoptate tot de la modelul E-Class Sedan au fost si comenzle Touch Control de pe volan. Soferul poate controla sistemul Commend sau informatiile afisate pe display-ul din spatele volanului prin mscar simple tip swipe. Totusi se diferenteaza cu un singur detaliu si anume prizele de aer rotunde. Acestea decoreaza zona centrala a bordului avand un design diferit, imitand siluete unor turbine. Sistemul multimedia Command poate fi accesat si in si in modul traditional, cu ajutorul controller-ului rotativ sau al comenzilor vocale.

La lansarea, Mercedes-Benz E-Class Coupe va fi disponibil in trei variante pe benzina: E 200, E 300, E 400; si doar o varianta pentru diesel: E 220 d. Cutia de viteze va fi automata cu 9 trepte 9G-Tranic va fi standard pentru toate versiunile.

Vedeta va fi noul motor diesel L4 de 2.0 litri, cu 194 CP (E 220 d). Creditat cu un consum mediu de 4 litri pentru 100 km. Modelele din gama de motorizare alimentate su benzina sunt compuse din doua versiuni. Motorul L4 turbo de 2 litri, cu 184 CP/300 Nn sau 245 CP/370 Nn, la care se alatura motorul turbo V6 cu 333 CP/480 Nm, oferit exclusiv cu tractiune integrala.

Noi asteptam cu sufletul la gura lansarea noului model Mercedes-Benz E-Class Coupe si speram ca in viitor sa il putem oferii spre inchiriere.

1

administrator

AutoAlba

Comentarii (Niciun comentariu)

Comentarii (0):

Introduceti Comentul Dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *