Ce ar trebui sa stim?

Actele necesare inchirierii unui autoturism sunt buletinul si persmisul de conducere.
Da! Garantia trebuie sa fie de 200 Euro, bani care vor fi returnati la preadarea autoturismului in bune conditii.
Sigur ca da! Reducerile sunt in functie de perioada inchirierii. Preturile le gasiti la fiecare autoturism oferit de compania noastra.
In cazul in care se intarzie predarea autoturismului, suma de plata va fi retinuta din cei 200 de Euro. Trebuie sa retineti ca este obligatoriu sa ne anuntati pentru orice problema de genul acesta.

Informatii rezervari autoturisme

Dupa efectuarea unei rezervari, fie prin intermediul site-ului web fie prin telefon, clientul va primi un email de confirmare cu oferta de inchiriere sau va fi contactat de catre departamentul Call Center, la numarul de telefon indicat. Dupa acceptul clientului privind o ferta de inchirieri auto, acesta va primi confirmarea rezervarii cu codul unic de rezervare prin email. Va recomandam sa imprimati confirmarea rezervarii si sa o prezentati agentului la ridicarea autoturismului.

Pentru a inchiria un autoturism de la AutoAlba, varsta minima obligatorie este de 23 ani. De asemenea soferul principal cat si soferii aditionali, obligatoriu trebuie sa detina un permis de conducere valid, obtinut de cel putin 12 luni.

Aveti alte intrebari? CONTACTATI-NE ACUM

NE PUTETI CONTACTA PENTRU ORICE DETALII LEGATE DE AUTOTURISMELE NOASTRE SI VETI PRIMI UN RASPUNS IN CEL MAI SCURT TIMP. Rezerva masina din timp pentru discount-uri substantiale! Vezi ofertele zilei pentru preturi speciale! Ia-ti modelul dorit la cel mai mic tarif de pe piata! Zilnic oferim reduceri la diferite modele din flota proprie. Daca esti in cautarea unui raport calitate/pret onest atunci ai nimerit unde trebuie! In fiecare zi luptam sa oferim cea mai buna calitate la preturi competitive. Ai mai inchiriat masini de la noi? Acordam o atentie deosebita in fidelizarea clientilor prin acordarea de discount-uri, asigurandu-ne astfel ca veti reveni cu placere la noi.