Discovery Sport 2015

Discovery Sport a fost lansat in anul 2015 si a fost consderat ca fiind cel mai versatil si capabil SUV compact din lume. Este primul model din noua generatie Discovery, care oferea optiunea de “5+2” scaune, dar cudimensunile unui SUV premium de 5 locuri.

Noua perspectiva progresiva de design adusa de Discovery Sport, ofera volum, proportii si o postura imbunatatite. Design-ul integreaza cu succes aportul inginerilor tehnici, un profil dinamic, o compartimentare eficienta a spatiului interior si o configuratie de “5+2” locuri. O alta noutate este un ax cu multiple directii, complet nou, plasat in spatele masinii. Acesta ii ofera atat o dinamica deosebita, cat si spatiu flexibil si amplu pentru randul al treilea de scaune.

Cuplat cu o suspensie longitudinala flexibila ajuta ca modelul Discovery Sport sa fie confortabil si rafinat. Acesta ofera satisfactia deplina la  condusul pe sosea, pastrandu-si, in acelasi timp, capacitatea de rulare pe toate tipurile de teren, pentru care este recunoscuta  marca Land Rover.

Interiorul Discovery Sport

Interiorul acestui model a fost conceput pentru a reflecta in cele mai mici detalii nevoile publicului sau tinta. Au fost folosite materiale de inalta calitate si o grafica verticala a consolei centrale. Solutiile de depozitare sunt integrate in habitaclu, putand fi alese, optional.  Este dotat cu 4 puncte de incarcare de 12V si 6 mufe USB. Pentru toate cele 3 randuri de scaune, permitand, astfel, conectarea simultana a mai multor dispozitive electronice. De asemenea este dotat cu sistemul Head-Up Display si un touchscreen infotainment. Vine cu un mecanismul de inclinare si glisare pentru randul al doilea de scaune, pentru un maxim de flexibilitate in configuratia interioara.

Siguranta a fost o prioritate cheie in dezvoltarea noului Discovery Sport. Rezultand un airbag pentru pietoni de prima clasa si o franare de urgenta autonoma. De asemena are o caroserie moderna, compusa din otel de o duritate extrema si aluminiu cu greutate redusa.

Motorizare Discovery Sport

Discovery Sport este echipat cu o serie de motoare pe benzina si motorina turbo-alimentate in patru cilidri. Atat motorul integral din aliaj Si4 2.0-litri pe benzina, cat si cel 2.2-litri turbodiesel. Sunt dotate cu tehnologia Stop-Start, injectie directa de inalta presiune, componente interne de joasa frecare. Solutii de incarcare regenerativa inteligente, pentru performante extraordinare si economie considerabila. Motorizarea TD4 va dezvolta 150 CP, cu emisii de 149g/km CO2, iar motorul SD4 va dispune de 190 CP, si emisii de 159g/km.

Mai tarziu, in 2015, un motor turbodiesel ED4 a completa seria, cu o emisii CO2 de numai 119g/km. Sunt disponibile atat transmisia automata cu 9 trepte de viteza, cat si cea manuala, cu 6 trepte, impreuna cu optiunea de tractiune integrala sau doar frontala.

Discovery Sport este o masina perfecta pentu o familie mai numeroasa, dar si pentru persoanele care prefera confortul unui SUV. Speram, ca in curand sa va punem si noi la dispozitie acest model.

1

administrator

AutoAlba

Comentarii (Niciun comentariu)

Comentarii (0):

Introduceti Comentul Dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *