Cele mai asteptate masini din 2017

Anul 2016 a fost unul foarte bun pentru automobile noi, cu unele modele stralucitoare, cum ar fi Ford Focus RS, Fiat 124 Spider si Aston Martin DB11. Din fericire, se pare ca anul 2017 este preconizat a fi chiar mai bun, cu numeroase modele noi programate intre pe piata. Cu atati de multi producatori care si-au anuntat lansarea in 2017, va vom prezenta cele mai asteptate masini  care vor fi lansate in anul viitor.

BMW Seria 3

Un nou BMW Seria 3 este intotdeauna o veste mare, dar in cazul in care modelul a saptea generatie ne face si mai nerabdatori sa il vedem.

Noul Seria 3 va face uz de expertiza BMW in constructii din fibra de carbon – prezentate in prezent pe Seria 7 – cu un nou sasiu usor si o gama de trei, patru si sase cilindri. Versiunea electrica este de asteptat pentru a realiza o gama de aproximativ 300 de mile.Motorul va fi va fi disponibl in doua variante, unul de 1,5 litri, cu trei cilindri diesel si altul de 2,0 litri cu patru cilindri  acest tip fiind cea mai popular optiune.

Acest model va fi lansa la sfarsitul anului 2017 si are un pret estimativ de 31000 lire.

Audi A6

Audi A6Un trio de concepte Prologue vazut la saloanele auto in ultimele 12 luni a dat o idee despre ceea ce cumparatorii se pot astepta de la urmatoarea generatie Audi A6. Prologul final a fost Allroad vazut la Shanghai Motor Show in luna aprilie.
Sub capota, Prologul Allroad dispune de un sistem de propulsie hibrid benzina electric cu un 724bhp sustinut, care ar putea alimenta urmatorul RS6 Avant.

 

Aces model va fi lansat in 2017 si are un pret estimativ de 47000 lire.

 

Nissan Micra

Supermini a fost surclasat de rivalii de cativa ani, astfel incat brand-ul a scos toate armele pentru cel mai recent Nissan Micramodel, in scopul de as rdca volumul vanzarilor.
Ca rezultat, Micra a suferit o revolutie in design, cu un aspect indraznet, care a fost adaptat pentru gusturile europene, precum si o nouz platforma care este comun cu Renault. De asemenea, mult mai practic decat oricand, si va avea un interior de calitate superioara.
Nivelul de tehnologie va creste in mod semnificativ. Va exista o serie de kit activ de siguranta, sistemul de franare autonoma si Nissan Around View Monitor, plus cumparatorii vor avea posibilitati de personalizare in interior si in exterior.

Cu o serie de turbine noi pe benzina de 1,0 litri, un motor diesel, plus potentiale modele hibride si performanta pe carduri, noul Micra este o masina mica pentru a obtine entuziasmat.

Va fi lansata primavara anului viitor si are un pret estimativ de 12500 lire.

1

administrator

AutoAlba

Comentarii (Niciun comentariu)

Comentarii (0):

Introduceti Comentul Dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *